MAR-bedrijfspand-nieuw.jpg

OVER ONS

3194-3.jpg

Goedendag, mijn naam is Marco Schriek. Mar-Automotive is ontstaan uit passie voor exclusieve mooie auto’s. Deze passie heeft ertoe geleid dat ik hier mijn professie van heb gemaakt. Echt blij worden wij van het zoeken en vinden van de (auto)pareltjes op de Europese automarkt. Door de jaren heen is een zeer groot netwerk opgebouwd direct met de officiële dealers van de grote merken als BMW, Mercedes, AMG, Audi, VW, Porsche, etc. Dus bijna alle auto’s komen van de officiële merk/fabrieks dealers en vaak nog met de fabrieksgarantie.

 

Waar staan wij voor?

Groeien is geen kunst, maar wij willen het juist op kleine schaal blijven doen zodat we de beste kwaliteit kunnen waarborgen waar wij echt achter staan. De dealers waar wij kopen noemen mij vaak een perfectionist, maar dat zien wij alleen maar als een compliment, want wij kopen alleen het allerbeste of anders niet!

 

Zoekopdrachten “Tailormade” voor de klant:

Door mijn grenzeloze contacten, krijgen we vaak de vraag voor een zoekopdracht van een auto met de specifieke kenmerken en extra’s. Hier zijn we zeer bedreven en zien het als een sport de juiste te vinden. We begeleiden dit dan ook van het begin tot het einde. Beginnend met op locatie bekijken, uitonderhandelen voor de klant, het ophalen van de auto, invoeren, en rijklaar op kenteken zetten voor afhalen door een tevreden klant.

 

Uw auto verkopen? Of inruilen van uw auto?

Wij kunnen u goed adviseren wat de beste mogelijkheid is. Heeft u een vraag over een zoekopdracht, invoer of verkoop, dan horen wij het graag van u. 

 

Wij werken uitsluitend op afspraak om teleurstellingen te voorkomen.

 

M.v.g. Marco Schriek